Pannoc - Superior Quality
NL   EN   FR

Missie en doelstelling

Missie en doelstelling

Pannoc NV is een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op ontwikkeling, fabricatie, verpakken en verkoop van geneesmiddelen, medische hulpstoffen en cosmetica onder/in de vorm van crèmes, zalven, gels, lotions en oplossingen.

We beschouwen het als onze belangrijkste opdracht toegevoegde waarde te creëren door het ontwikkelen van dermatologische producten geschikt voor uitwendig gebruik. We vertrekken hiervoor van grondstoffen, die het stadium van screening en toxicologisch onderzoek reeds gepasseerd zijn. Hiermee doen we verder ontwikkelingswerk in specifieke niches waardoor het R&D faalrisico en de bijhorende kosten dalen.

Onze doelstelling is het bedrijf verder uit te bouwen tot een "Center of excellence of dermatology & topicals". We beschikken over een uitgebreid gamma producten, die allen onze eigendom zijn. Het zijn meestal unieke producten, beschermd door één octrooi, knowhow, wettelijke vergunningen of marketing-concepten. Kwaliteit en flexibiliteit worden hoog in het vaandel gedragen en verzekeren onze toekomst. De productie installaties zijn´GMP (Good Manufacturing Practices)-approved´. Ze voldoen aan de strenge richtlijnen voor goed fabriceren, opgelegd door de EEG en WHO en laten wereldwijde verkoop van geneesmiddelen toe.

Strategie!

  • Een niche speler zijn
  • Met hoog kwalitatieve producten
  • Die we liefst zelf ontwikkeld hebben

© Pannoc 2009 - All rights reserved - Sitemap

site by Go4It Media Group